Elice

cjr  CJR s-a nascut  pentru a deveni unul dintre producătorii cei mai respectati din industria marina din Marea Britanie. CJR furnizeaza elici si sterngear de mare  precizie pentru o gama variata de ambarcatiuni comerciale, de agrement și branduri de yacht. Pentru a atinge și menține poziția de pe piață, CJR combina zeci de ani de experiență si investiții continue în cea mai noua tehnologie si in experienta propriilor ingineri.  CJR furnizeaza produse care depasesc asteptarile clientilor si demonstreaza ca are un avantaj autentic  fata de ceilalti concurenti de pe piata.

Fiecare barcă este diferită și primul semn care ne arata acest lucru poate fi văzut la elice. Elicea este partea cea mai sensibilă din barca care poate detecta orice diferenta in constructia ambarcatiunii și performanțele motorului, precum și condițiile denavigare, cum ar fi starea mării, vântul și tot ce poate influența performanța ambarcatiunii. Acesta este motivul pentru care CJR tratează fiecare barcă separat și fiecare elice este selectata cu atenție in functie de gradul de încărcare barcii. Acest lucru poate fi realizat folosind software-ul avansat de CFD-uri pentru a oferi elicea perfecta pentru orice model de barca. Software-ul include previziuni exacte de cavitație, și oferă un bun indicator de zgomot și vibrații care vor fi resimțite de către o elice.

Pentru a solicita o oferta de pret nu ezitati sa ne solicitati o oferta.

Pentru detalii nu ezitați să ne contactați.

Prima elice Gori a fost introdus pe piață în 1975, acum mai bine de 25 de ani. Din acel moment elicea Gori a acumulat o recunoastere si o reputație de neegalat în întreaga lume printre producatorii de elice.
Gori oferă o gamă completă de elice pliante pentru domeniul marin și elici personalizate pentru proiecte industriale și comerciale peste tot în lume.

Elici Gori cu 2 pale pliabile

Sunt  de foarte înaltă calitate, testate de către mii de marinari peste tot în lume pe ambarcatiuni de croazieră, precum și de curse.
Disponibil in dimensiuni de la 11 “la 18” diametru de arbore precum și sail-drive installation.

2bladet2

2bladet4

Elici pliabile Gori pentru gama racing

Sunt de foarte înaltă calitate, concepute special pentru racer-i de top care au nevoie absoluta de minimul de tractare atunci când navighează.
Disponibil in marimi de la diametrul arborelui de 375 la diametrul pana la 750 mm, precum si sail-drive si hydro installation.

shaft1sail

ModelDiameterTypical boat size
375 Racing375 mm30 footer
380 Racing380 mmMumm 36 approved
425 Racing425 mm40 footer
475 Racing475 mm46 footer
530 Racing530 mmWhitbread 60
680 Racing680 mmIMS Maxies
Maxi Racing750 mmIMS Maxies