Tufcoat

tufcoat_yacht_covers_19

Folia TUFCOAT este o folie de plastic termostrictiva, durabila si foarte rezistenta la rupere. Folia are calitati termocontractabile si copiaza perfect formele obiectului ce se infoliaza idiferent de marime sau formă protejand astfel echipamentul, ambarcatiunea sau orice alt obiect în timpul transportului sau a depozitării. La noi se pot gasii role cu folie de diferite dimensiuni ce au o lungime de pana la 14 m astfel încât chiar și cele mai mari iahturi pot fi acoperite în condiții de siguranță dintr-o singură foaie.

Folia Tufcoat este un produs de înaltă performanță, care oferă randamente de cost eficiente. Aceasta folie este fabricata cu inhibitori UV și acetat de etilen-vinil (EVA) pentru ași păstra elasticitatea si a evitarea ca folia sa devena casanta atunci când este utilizata pentru depozitare pe termen lung.  Folia conține, de asemenea, aditivi de încetinire anti-statice și antiflacără pentru a se opera în condiții de siguranță și ușor de utilizat în orice condiții marine.

Folia termostrictiva este 100% impermeabila si antistatica protejand orice obiect infoliat impotriva ploilor, vanturilor, ninsorilor abundente, prafului, inghetului si chiar impotriva mucegaiurilor sau a mirosurilor neplacute putanduse monta supape pentru ventilatie.

Folia Tufcoat elimina costurile suplimentare de intretinere si conservare deoarece ambarcatiunea nu trebuie depozitata in conditii speciale care sunt si foarte costisitoare.

Costuri reduse sunt doar unul dintre avantajele foliei Tufcoat:

  • Pentru transport – nici un risc de a se desprinde sau sa se autodistruga în timpul transportului.
  • Durabil – va rezista testului timpului pentru toate cerințele de depozitare.
  • Versatil – poate acoperi orice vas maritim, indiferent de formă sau dimensiune.
  • Elastic – chiar și la temperaturi scăzute, ceea ce permite o utilizare în orice condiții marine.
  • Rezistenta si antistatica- protejeaza ambarcatiunea în timpul transportului sau depozitarii.
  • Ignifuga – testat la BS: standardele EN13501 clasa B.
  • Utilizare o singura data dupa care se recicleaza – rapid și costuri mici pentru a o elimina.
  • Aspect profesional – oferă o acoperire cu aspect profesional.